За Нас

Фирма „БОР-95”ООД гр. Смолян е създадена през 1995 г. със дяловото участие на трима съдружника.

Основната на дейност е производство на дървена дограма и врати,което се осъществява във собствена новопостроена сграда, комплексно и професионално оборудвана за нуждите на фирмата.

Към настоящия момент фирмата разполага със над 1200 кв.м. застроена площ и прилежащи към нея 500 кв.м. складова база.

За набавяне и съхраняване на ресурси необходими за нашата дейност  се поддържа и склад за естествено сушене на дървесина със над 200 куб.м. дървен материал.

През 2006 г. с увеличаване на застроената площ се развива и усъвършенства поръчковото производство на кухни и мебели от ПДЧ и МДФ.

На по-късен етап през 2010г. техническата база отново се разширява, което спомага за внедряване на нова производствена  линия за  ПВЦ и алуминиева дограма.

За по-добро представяне на готовата продукция и по-голямо удобство на клиента през 2014г. е открит Шоурум в центъра на града. Там нагледно може да се докоснете до голямото разнообразие на произвеждани от нас продукти и модели с богато съчетание на цветове и идеи.

И така вече повече от 20 г. уповавайки се на богат опит и високо качество,успешно реализираме идеите на нашите клиенти,стремейки се да вървим в крак с новото време .